AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne toprak sürmek

Kahve falında yüzüne toprak sürmek

Kahve falında yüzüne toprak sürmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elini toprağa sürmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı sürmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne su sürmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında yüze yağ sürmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir