AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne sürmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne su sürmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gülsuyu sürmek iyi halin geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Kahve falında gül yağı sürmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze boya sürmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir