AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne çikolata sürmek

Kahve falında yüzüne çikolata sürmek

Kahve falında yüzüne çikolata sürmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, saygınlığa, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çikolata sürmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne çikolata sürmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek dertlerden kurtulmaya, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne çikolata görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne bal sürmek sorunlarını çözeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüze yağ sürmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze allık sürmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir