AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüze yoğurt sürmek tüm isteklerine kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçına yoğurt sürmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Kahve falında vücuda yoğurt sürmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt sürmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça yoğurt sürmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne yoğurt görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne kar sürmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir