AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül yağı sürmek

Kahve falında gül yağı sürmek

Kahve falında gül yağı sürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, güçten düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında gül yağı sürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Kahve falında gül yağı sürmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında hacı yağı sürmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında badem yağı sürmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulur.

Kahve falında saça badem yağı sürmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan yağı sürmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret eder.

Kahve falında güneş yağı sürmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işarettir.

Kahve falında gül yağı görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızartma yağı görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir