AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yaptıran birini görmek

Kahve falında dövme yaptıran birini görmek

Kahve falında dövme yaptıran birini görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında dövme yaptıran birini gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir şansı kullanabilirsiniz.

Kahve falında kalıcı dövme görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında dövmeli erkek görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpli dövme görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dövme pilavı görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme pilavı yemek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dövme yaptırmak istemek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilide dövme görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir