AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmeli kadin görmek

Kahve falında dövmeli kadin görmek

Kahve falında dövmeli kadin görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dövmeli kadin gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında dövmeli kadin görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtta dövme görmek yüzünü güldüreceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında silinmiş dövme görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulur.

Kahve falında dövme yaptırmaya gitmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, husumetlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında balık dövmesi görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında dövmeli görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir