AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek dövmesi görmek

Kahve falında kelebek dövmesi görmek

Kahve falında kelebek dövmesi görmek anne babanın birbirine düşeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, şöhretli biri olunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek dövmesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında göğsünde dövme görmek sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Kahve falında adam dövme görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde dövme görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dövme yaptırmak istemek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda dövme görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir