AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dövmesi yaptırmak

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak ayrıcalık elde edeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gül dövmesi görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında beline dövme yaptırmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde dövme görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini dövmeye gelmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir