AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze bişey sürmek

Kahve falında yüze bişey sürmek

Kahve falında yüze bişey sürmek başının hiç dara düşmeyeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, iyi halinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüze bişey sürmek gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Kahve falında balı yüze sürmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında yüze maske sürmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne süt sürmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne tuz sürmek imkânsızlıklarının biteceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne un sürmek onlara çok bağlı olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir