AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne süt sürmek

Kahve falında yüzüne süt sürmek

Kahve falında yüzüne süt sürmek yeni denemelerde bulunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne süt sürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Kahve falında yüze süt sürmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne süt sürmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Kahve falında yüze kına sürmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüze yoğurt sürmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek mevkie edineceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek kazancının günden güne artacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işarettir.

Kahve falında yüze salça sürmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir