AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne tuz sürmek

Kahve falında yüzüne tuz sürmek

Kahve falında yüzüne tuz sürmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne tuz sürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında yüzüne tuz sürmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet eder.

Kahve falında balı yüze sürmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne sürmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir