AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kına sürmek

Kahve falında yüzüne kına sürmek

Kahve falında yüzüne kına sürmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne kına sürmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Kahve falında yüzüne kına sürmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüze kına sürmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında alnına kına sürmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başa kına sürmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarına kına sürmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalettir.

Kahve falında saçına kına sürmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında saça kına sürmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir