AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yaralar görmek

Kahve falında yüzde yaralar görmek

Kahve falında yüzde yaralar görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, anne ve baba duası alınacağına, sıkıntılarının artacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde yaralar gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Kahve falında yüzde yara görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında elde yüzde yara görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde yara çıkmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde yara izi görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzde yaralar görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine inanılır.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir