AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde yüzde yara görmek

Kahve falında elde yüzde yara görmek

Kahve falında elde yüzde yara görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, başarılarının takdir edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elde yüzde yara gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kişinin iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elde yara görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında sol elde yara görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına inanılır.

Kahve falında yüzde yara izi görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde yaralar görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir