AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek duymadığı sözleri duyacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, malını ve canını emniyete alacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzde tırnak yarası gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine inanılır.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yüzde yaralar görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında yüzde yara görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında yüzde yara çıkmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde yara izi görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir