AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yara görmek

Kahve falında yüzde yara görmek

Kahve falında yüzde yara görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde yara gördüyseniz:

  • Kendi yollarından gitmenizi bekleyen kişilerle muhatap olabilirsiniz.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında yüzde yara izi görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında elde yüzde yara görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde yara çıkmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalettir.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzde yara görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde yaralar görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir