AnaSayfa / Genel / Kahve falında söndürülmüş sigara görmek

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ticaretin önünün açılacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yenileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söndürülmüş sigara gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında kolda sigara söndürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elde sigara söndürmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içip söndürmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir