AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı söndürmek

Kahve falında sigarayı söndürmek

Kahve falında sigarayı söndürmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yolunun açık olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigarayı söndürmek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında sigarayı söndürmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek mali sorunlarının çözüleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içip söndürmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında sigara söndürmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir