AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahim yalamak

Kahve falında rahim yalamak

Kahve falında rahim yalamak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yanlış yollardan döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında rahim yalamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Kahve falında rahim yalamak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında rahim aldırmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında rahimde yumurta görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında rahimde kan görmek etrafına güzel insanların dolacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında rahimde kist görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı rahim görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Kahve falında rahimde akıntı görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında rahim filmi çektirmek işinde çok büyük adımlar atacağına, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir