AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvu yalamak

Kahve falında tenasül uzvu yalamak

Kahve falında tenasül uzvu yalamak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına alamet eder.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına inanılır.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek rahat edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir