AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, bir şeyden zarar görmeye, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sizi yaladığını gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makat yalamak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içini yalamak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey yalamak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının organını yalamak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına alamet eder.

Kahve falında bıçak yalamak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında toprak yalamak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında avucunu yalamak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir