AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün derisini soymak

Kahve falında ölünün derisini soymak

Kahve falında ölünün derisini soymak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, can bulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün derisini soymak gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Kahve falında ölünün derisini soymak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında yılan derisi soymak sorunlarını bu sayede bitireceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında derisini soymak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık derisini soymak hayatın keyifli bir hale geleceğine, umutlarının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak derisi soymak paslı bir çiviye basabileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elin derisini soymak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun derisini soymak rakiplerine yenileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir