AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar toprağı avuçlamak

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı avuçlamak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında toprak avuçlamak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında balık avuçlamak bazı girişimlerde bulunacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuz avuçlamak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında altın avuçlamak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker avuçlamak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kaka avuçlamak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir