AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday avuçlamak

Kahve falında buğday avuçlamak

Kahve falında buğday avuçlamak neşesini kaçıracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında buğday avuçlamak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Kahve falında buğday avuçlamak elini eteğini hayattan çekeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Kahve falında toprak avuçlamak sorunların gittikçe artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Kahve falında şeker avuçlamak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı avuçlamak başına türlü belalar geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın avuçlamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka avuçlamak aynı zamanda da korunup kollanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında ceviz avuçlamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşi avuçlamak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir