AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi avuçlamak

Kahve falında ateşi avuçlamak

Kahve falında ateşi avuçlamak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşi avuçlamak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Kahve falında ateşi avuçlamak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kar avuçlamak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday avuçlamak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker avuçlamak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kaka avuçlamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toprağı avuçlamak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz avuçlamak yeni bir hayata başlayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir