AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen merdivenden inmek

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık merdivenden inmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında dik merdiven inmek mallarının artacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, şansının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek merdiven inmek kucaklaşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir