AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, işinden evine gidip geleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayarak koşmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayan yılan görmek varlık içinde yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında zıplayarak uçmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan bebek görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan yeşil kurbağa görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir