AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek merdiven inmek

Kahve falında yüksek merdiven inmek

Kahve falında yüksek merdiven inmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek merdiven inmek gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven inmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızla merdiven inmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalettir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek şansının bahtının açılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir