AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri uçarak inmek

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şansın yüze güleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak camiye inmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak inmek mutluluğa giden yolu bulacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek zengin bir hayat sürüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında uçarak aşağı inmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında uçarak denize inmek kazancından başkalarına da vereceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir