AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek yüceltileceği sözler duyacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Kahve falında taş merdivenden inmek hayatın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında demir merdivenden inmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ağaç merdivenden inmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir