AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle aşağı inmek

Kahve falında merdivenle aşağı inmek

Kahve falında merdivenle aşağı inmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanları kıracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında merdivenden aşağıya inmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven aşağı inmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan aşağı inmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir