AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık merdivenden inmek

Kahve falında kırık merdivenden inmek

Kahve falında kırık merdivenden inmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, işinin başına geçeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, duygularını açığa vuracağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırık merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Kahve falında kırık merdivenden inmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden inmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş merdivenden inmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden korkarak inmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir