AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ağzında balık görmek

Kahve falında balık ağzında balık görmek

Kahve falında balık ağzında balık görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık ağzında balık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağzında balık görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında balık tutmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık çıkmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına alamet eder.

Kahve falında ağla balık yakalamak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir