AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzında balık görmek

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın ağzında balık gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık çıkarmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında balık ağzında balık görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak mali sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ağzı açık balık görmek kötüyse düzeleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir