AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında balık görmek

Kahve falında ağzında balık görmek

Kahve falında ağzında balık görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağzında balık gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında balığın ağzına girmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan balık görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalettir.

Kahve falında balık ağzında balık görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlıklı bir kişi olmaya inanılır.

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ağzından balık çıkarmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir