AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzında balık gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sözünde duracağına işarettir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan yavru köpek görmek ruh sağlığının bozulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzında ekmek görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir