AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından balık çıkmak

Kahve falında ağzından balık çıkmak

Kahve falında ağzından balık çıkmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalettir.

Kahve falında ağzından balık çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında ağzından balık çıkmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından karınca çıkmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından çıkmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulur.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından duman çıkmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından bişey çıkmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağzından kurt çıkmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir