AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağla balık yakalamak

Kahve falında ağla balık yakalamak

Kahve falında ağla balık yakalamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağla balık yakalamak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında ağla balık yakalamak yapılan hataların çok zarar getireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryum balığı yakalamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz balık yakalamak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında balık elle yakalamak fakirlikten kurtulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında fok balığı yakalamak kendisine şifa olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eliyle balık yakaladığını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı elle yakalamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir