AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünden döşek yapmak

Kahve falında yünden döşek yapmak

Kahve falında yünden döşek yapmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, ona yardımcı olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yünden döşek yapmak gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında yünden döşek yapmak ailesindeki huzurun bozulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün döşek yapmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yün döşek görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında döşekte yatmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında döşek yastık görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yere döşek sermek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir