AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün döşek yapmak

Kahve falında yün döşek yapmak

Kahve falında yün döşek yapmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yün döşek yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yünden döşek yapmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yün döşek yapmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün döşek görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet eder.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, temize çıkacağına delalet eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski döşek görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir