AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşek yastık görmek

Kahve falında döşek yastık görmek

Kahve falında döşek yastık görmek daima secde ve şükür edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, daha güçlü hale geleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında döşek yastık gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında döşek yastık görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında döşek görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında döşek doldurmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında döşek yüzü görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz döşek görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir