AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir