AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün döşek görmek

Kahve falında yün döşek görmek

Kahve falında yün döşek görmek rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, insanlara yol göstereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün döşek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yünden döşek yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün döşek görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yün döşek yapmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek işlerin çok büyümeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet eder.

Kahve falında döşek doldurmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında yer döşeği görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir