AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bir şeyden zarar görmeye, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek içebileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek insanlara iyilik yapmaya, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek paraya ve mala kavuşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak güzel günlerin sona ereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir