AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşekte yatmak

Kahve falında döşekte yatmak

Kahve falında döşekte yatmak kendisini eve kapatacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, büyük bir sorun oluşacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına inanılır.

Kahve falında döşekte yatmak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında döşekte yatmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yer döşeğinde yatmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yünden döşek yapmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Kahve falında yere döşek sermek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Kahve falında döşek yüzü görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir