AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere döşek sermek

Kahve falında yere döşek sermek

Kahve falında yere döşek sermek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yere döşek sermek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Kahve falında yere döşek sermek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işarettir.

Kahve falında yer döşeğinde yatmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yer döşeği görmek neredeyse kahrolacağına, yol alacağına delalettir.

Kahve falında yere örtü sermek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yere yatak sermek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek yaşam kolaylığı içine gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere yorgan sermek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere seccade sermek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir