AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün minder görmek

Kahve falında yün minder görmek

Kahve falında yün minder görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yün minder gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yün minder görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında minder vermek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında minderle uçmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah minder görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz minder görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mindere oturmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işarettir.

Kahve falında sünger minder görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minder satın almak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir