AnaSayfa / Genel / Kahve falında minder satın almak

Kahve falında minder satın almak

Kahve falında minder satın almak güleceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin önünde olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında minder satın almak gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında minder satın almak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minder yapmak böyle işlere kalkışacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında eski minder görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah minder görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yastık minder görmek hasta ise şifa bulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz minder görmek hata yapılacağına, imkânlarının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk minderi görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minder dikmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir