AnaSayfa / Genel / Kahve falında minderle uçmak

Kahve falında minderle uçmak

Kahve falında minderle uçmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında minderle uçmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında minderle uçmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında siyah minder görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil minder görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mindere oturmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli minder görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında eski minder görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün minder görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sünger minder görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir